De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Streamingtips week 23: Slechte jongens in de ruimte

Erwin Vogelaar
4 juni 2020, 19:21
3 min leestijd
Streamingtips week 23: Slechte jongens in de ruimte

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. Met onze wekelijkse filmtips raden we je naast films ook series, podcasts en meer aan. In onze filmtips van week 23 (2020): Space Force en Lady Gaga.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 23 (2020): Space Force en Lady Gaga

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-filmtips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serie tips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Space Force (Netflix)

Steve Carell speelt in deze komedieserie generaal Mark Naird, die plots de leiding krijgt over de Space Force. Een poging om het Amerikaanse leger de ruimte in te sturen. Klinkt dat bekend? Dat klopt, want het is een echt idee van Amerikaanse president Donald Trump. Deze serie is daar een reactie op.

Greg Daniels, de man achter The Office, staat aan het hoofd van de show. Verder doen onder andere John Malkovich, Ben Schwartz en Lisa Kudrow mee. Verwacht niet de nieuwe The Office, want het schrijfwerk laat flink wat steekjes vallen. Toch is Space Force leuk genoeg om een kans te geven.

Vind Space Force op Netflix. De app is via onderstaande link in de Play Store te downloaden.

Download Netflix in de Play Store (gratis)

2. Luisteren: Lady Gaga – Chromatica (Spotify)

Yas Gaga! Lady Gaga is terug met een nieuw album. Na het meer emotionele werk van de zangeres, met Joanne en A Star is Born, is het nu tijd om te dansen. Gaga heeft een album gemaakt met muziek om op te bewegen en van te genieten met elkaar. Met onder andere samenwerkingen met Ariana Grande en Elton John.

Luister Chromatica van Lady Gaga op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

3. Kijken: Bad Boys for Life (Play Films)

Will Smith, Martin Lawrence en de rest van de Bad Boys-cast zijn terug voor Bad Boys for Life. Deze keer zit Mike Lowrey middenin een midelifecrisis, terwijl Marcus Burnett politie-inspecteur is geworden.

Het iconische duo komt weer samen als een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Verwacht een lekkere rit vol actie en humor.

Bad Boys for Life check je in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 15,99 euro en is te huur voor 3,99 euro.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

4. Kijken: Hannah Gadsby: Douglas (Netflix)

Na haar waanzinnige show Nanette is Hannah Gadsby terug met een nieuwe show. In Douglas reageert Gadsby op het effect dat Nanette heeft gehad. Zowel op de bekendheid die ze heeft verworven als de negatieve reacties die ze heeft ontvangen. Ook heeft ze observaties over Amerikanen, het patriarchaat en autisme.

Vind Douglas van Hannah Gadsby op Netflix. De app is via onderstaande link in de Play Store te downloaden.

Download Netflix in de Play Store (gratis)

5. Kijken: The Other Two (Videoland)

De 13-jarige Chase is razend populair. Hetzelfde is niet te zeggen voor zijn oudere broer Drew en zus Brooke. Beide doen hun best om hun plek in de wereld te vinden, maar het wil niet helemaal lukken.

Dan zien ze een kans om mee te liften op het succes van hun jonge broertje. Maar willen ze daarvoor hun waardigheid inleveren? Het antwoord is ja. The Other Two is een hilarische serie die je echt gezien moet hebben.

The Other Two kijk je bij Videoland. De app vind je in de Play Store via onderstaande link.

Download Videoland in de Play Store (gratis)

Lees ook onze vorige streamingtips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu