De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Kijk nu: Resident Evil op een nieuwe manier verteld en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
15 juli 2022, 19:24
3 min leestijd
Kijk nu: Resident Evil op een nieuwe manier verteld en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 28 (2022): Better Call Saul en Resident Evil.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 28 (2022): Better Call Saul en Resident Evil

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Better Call Saul seizoen 6B (Netflix)

De komende vijf weken zit je weer op het puntje van je stoel, want elke dinsdag kijk je naar een nieuwe aflevering van Better Call Saul. Het zesde seizoen is in twee delen opgedeeld en na de cliffhanger van het eerste deel, volgt nu de rest. Dit zijn de allerlaatste afleveringen van deze hitserie waarin alle verhaallijnen worden afgerond. 

Official Season 6B Trailer | Better Call Saul

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

2. The Bob’s Burgers Movie (Disney Plus)

Bob’s Burgers is een bijzonder succesvolle animatieserie over een gezin met een burgerrestaurant. De show draait al twaalf seizoenen en heeft nu zelfs een eigen film: een musical. Er ontstaat een enorm gat in de grond voor het restaurant, wat niet helpt om meer klanten te krijgen. Als één van de kinderen afdaalt in het gat, start daar een moordmysterie. 

The Bob's Burgers Movie | Official Trailer | 20th Century Studios

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

3. Resident Evil (Netflix)

Na de extreem succesvolle Resident Evil-films met Milla Jovovich in de hoofdrol, is het tijd voor een nieuwe interpretatie van de gamereeks. Met de nieuwe Netflix-serie Resident Evil volg je twee verschillende tijdlijnen. In de ene tijdlijn volg je de wereld voordat het T-virus losbarst en mensen muteert tot zombies. In de andere tijdlijn volg je de apocalypse die daarop volgt. 

Resident Evil | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. The Making of Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Disney Plus)

Heb je ook zo genoten van Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Dan is de ‘Making of’, die nu op Disney Plus staat, ook zeer de moeite waard. De regisseur, cast en Bruce Campbell leiden je door de verhaallijnen en scènes heen. Je ziet hoe de stunts zijn gefilmd en op welke locaties alles is opgenomen, met verrassend veel fysieke sets.

Marvel Studios' Assembled: The Making of Doctor Strange in the Multiverse of Madness | Disney+

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

5. B&B Vol Liefde seizoen 2 (Videoland)

Het is zomer, dus het succesvolle programma B&B Vol Liefde is terug voor een tweede seizoen. In deze dagelijkse show maak je kennis met verschillende B&B-houders in het binnen- en buitenland die op zoek zijn naar naar de liefde.

Singles komen langs om kennis te maken en mee te draaien in de B&B. Met in dit seizoen acht nieuwe kandidaten. De serie kijk je via Videoland of NLZiet. 

Een nieuw seizoen B&B Vol Liefde!

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play
Helaas, we konden deze app niet ophalen van Google Play

Trailer van de week: The Lord of the Rings: The Rings of Power

The Lord of the Rings: The Rings of Power – Main Teaser | Prime Video
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu