De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Kijk nu: The Rehearsal op HBO Max moet je zien om te geloven en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
22 juli 2022, 19:11
2 min leestijd
Kijk nu: The Rehearsal op HBO Max moet je zien om te geloven en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 29 (2022): The Rehearsal en The Gray Man.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 29 (2022): The Rehearsal en The Gray Man

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. The Rehearsal (HBO Max)

De sociaal ongemakkelijke Nathan helpt mensen met situaties waar ze tegenop kijken, door deze situaties tot in den treure te oefenen. Daarvoor worden complete gebouwen nagemaakt en alle personen in hun leven gecast als acteurs. Dit is één van de meest bizarre shows die je dit jaar gaat zien en alleen daarom al de moeite meer dan waard.

The Rehearsal | Trailer | HBO Max

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

2. The Tourist (NPO)

Als je de nieuwe hitserie The Tourist wil kijken, dan moet je op een onverwachte plek zijn: NPO. Deze spannende serie gaat over een man (Jamie Dornan) die in Australië wakker wordt in het ziekenhuis en zijn herinneringen kwijt is, maar vervolgens achterna wordt gezeten door mensen die niet veel goeds met hem van plan zijn. De serie wordt pas in september op NPO uitgezonden, maar met NPO Plus kun je nu alles al kijken. 

The Tourist | Trailer - BBC

NPO

NPO

Gratis via Google Play

3. James May: Our Man in Italy (Prime Video)

James May, bekend van Top Gear/The Grand Tour, reist door Italië om meer te leren over het land en haar mensen. In zes afleveringen maakt May kennis met de cultuur, voedsel en mooie landschappen. Niet enkel als toeschouwer, maar vooral ook als deelnemer.

James May: Our Man In Italy | Official Trailer | Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

4. The Gray Man (Netflix)

In The Gray Man speelt Ryan Gosling een voormalig CIA-agent die iets te weten komt wat hij niet zou moeten weten. Zijn ex-collega, gespeeld door Chris Evans, zet daarom een prijs op zijn hoofd. Het resultaat is geen super originele, maar toch fijne actiefilm.

THE GRAY MAN | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

5. Tuca & Bertie seizoen 3 (HBO Max)

Deze volwassen animatieserie gaat over twee vogels: de een vrijgevochten en de andere angstig. Het zijn de beste vriendinnen die op compleet verschillende manieren het leven aanpakken. De serie werd na het eerste seizoen geannuleerd door Netflix, maar de Amerikaanse kabelzender Adult Swim pakte het weer op. Daardoor vind je het nieuwste seizoen nu op HBO Max. 

Tuca & Bertie | Season 3 Official Trailer | HBOMax

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

Trailer van de week: The Idol

The Idol Season 1 Teaser
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu