Kijk nu: They Cloned Tyrone op Netflix en nog 3 tips

Erwin Vogelaar
21 juli 2023, 19:11
2 min leestijd
Kijk nu: They Cloned Tyrone op Netflix en nog 3 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 29 (2023): They Cloned Tyrone en Happy Valley.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 29 (2023): They Cloned Tyrone en Happy Valley

Met een Chromecast in je televisie bekijk je media in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde streamingdiensten.

1. They Cloned Tyrone (Netflix)

In deze komische scifi-film stuit een trio, bestaande uit een pimp, een drugsdealer en een sekswerker, op een ondergronds lab waar de overheid experimenten uitvoert op de zwarte bevolking. Met Jamie Foxx en John Boyega in de hoofdrollen. 

They Cloned Tyrone | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

2. Happy Valley seizoen 3 (NPO)

In Happy Valley volg je agent Catherine Cawood, die jaagt op criminelen in haar kleine stadje. Het derde (en tevens laatste) seizoen van deze serie speelt zich zeven jaar na de gebeurtenissen in het tweede seizoen af. Die tijdsprong was nodig, omdat de kleinzoon van Catherine inmiddels is opgegroeid en dat zorgt voor een nieuwe dynamiek in het verhaal.

Happy Valley | Series 3 Trailer - BBC

NPO

NPO

Gratis via Google Play

3. Antoon – Engel (Prime Video)

Krijg een kijkje in het leven van rapper en producer Antoon. Je ziet de reis die hij heeft gemaakt van kleine knul die graag muziek luisterde, tot het moment dat hij in de Ziggo Dome voor uitzinnige fans zijn hits speelde.

ANTOON – ENGEL | OFFICIELE TRAILER

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

4. The Making of Vampire Survivors (YouTube)

We riepen Vampire Survivors uit tot één van de beste Android-games van 2022. Heb je er net als ons ook veel uren in gestopt, dan ben je vast benieuwd hoe de game tot stand is gekomen. Deze korte documentaire vertelt alles. De docu van de game Immortality is ook zeer de moeite waard!

The Making of Vampire Survivors - Documentary

YouTube

Google LLC

Gratis via Google Play

Trailer van de week: The Creator

The Creator | Official Trailer
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu