De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Kijk nu: 4 tips naast House of the Dragon op HBO Max

Erwin Vogelaar
25 augustus 2022, 19:20
3 min leestijd
Kijk nu: 4 tips naast House of the Dragon op HBO Max

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 34 (2022): House of the Dragon en meer The Sandman.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 34 (2022): House of the Dragon

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. House of the Dragon (HBO Max)

Eindelijk is het zover! Je kunt nu naar de eerste aflevering van House of the Dragon kijken, de prequelserie van Game of Thrones. Zo’n 200 jaar voor de gebeurtenissen uit de originele serie volg je in House of the Dragon de familie Targaryen.

De voorouders van Daenerys dus. Weer gaat het om de strijd voor de Iron Throne, er zijn draken en een hoop mensen met witte pruiken. Game of Thrones is weer helemaal terug dus, met elke maandag een nieuwe aflevering.

House of the Dragon | Official Trailer | HBO Max

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

2. Twee nieuwe afleveringen van The Sandman (Netflix)

Heb je ook zo genoten van The Sandman op Netflix? Dan hebben we goed nieuws, want deze bijzondere fantasyserie over de koning van de dromen heeft twee nieuwe afleveringen gekregen. Deze episodes zijn gebaseerd op populaire edities van de strip waar de serie op gebaseerd is.

Opvallend is dat één van de twee afleveringen een korte animatiefilm over dromende katten is. Leuk detail is dat de in Amsterdam wonende Hisko Hulsing aan het hoofd stond van deze productie. 

The Sandman | Two-Part Bonus Episode | Now Streaming | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

3. The Northman

De film The Northman volgt de Noorse prins Amleth, een viking. Als zijn vader wordt vermoord wil hij niets liever dan wraak. De film heeft een topcast, met onder andere Alexander Skarsgard, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Willem Dafoe en Björk. The Northman is onder andere bij Google te koop voor 11,99 euro en op een later moment ook te huur.

THE NORTHMAN - Official Trailer - Only In Theaters April 22

Google TV

Google LLC

Gratis via Google Play

4. Tekken: Bloodline (Netflix)

Tekken: Bloodline is een nieuwe animatieserie gebaseerd op de populaire gamereeks Tekken. De serie volgt Jin Kazama, een jonge vechter wiens moeder wordt vermoord door een demoon. Jin gaat trainen bij zijn opa, zodat hij sterker wordt om die demoon te kunnen verslaan. Om vervolgens zijn aandacht te krijgen, moet hij meedoen met een tournament. 

Tekken: Bloodline | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

5. Onder Vuur (Netflix)

In deze Belgische dramaserie volg je de brandweer in Oostende. De brandweermannen en -vrouwen volgen niet altijd de regels op als er mensenlevens op het spel staan. Een nieuwe luitenant wil de groep transformeren tot de strenge standaard. Dat bevalt het korps maar niets.

Onder vuur | De eerste beelden

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

Trailer van de week: The Lord of the Rings: The Rings of Power

The Lord of the Rings: The Rings of Power - Official Trailer | Prime Video
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu