Kijk nu: B&B Vol Liefde België is terug en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
8 september 2023, 19:12
2 min leestijd
Kijk nu: B&B Vol Liefde België is terug en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 36 (2023): B&B Zoekt Lief en De Kleine Zeemeermin.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 36 (2023): B&B Zoekt Lief en De Kleine Zeemeermin

Met een Chromecast in je televisie bekijk je media in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde streamingdiensten.

1. De Kleine Zeemeermin (Disney Plus)

De nieuwste versie van De Kleine Zeemeermin (met echte acteurs) is nu te zien op Disney Plus. Actrice Halle Bailey duikt in de rol van zeemeermin Ariël, die razend nieuwsgierig is naar het leven op het land. Als een zeeheks haar de kans biedt om tussen de mensen te lopen, kan ze geen nee zeggen. Zelfs als ze daarvoor haar stem moet inleveren.

The Little Mermaid | Official Trailer

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

2. B&B Vol Liefde België seizoen 2 (Videoland)

Mis je B&B Vol Liefde ook zo? Dan kun je op Videoland nu naar het tweede seizoen van de Belgische versie kijken, die B&B Zoekt Lief heet. Het concept is hetzelfde: single B&B-eigenaren verwelkomen meerdere vrijgezellen om hopelijk de liefde te vinden. Met afleveringen van nog geen half uur kijkt dit lekker rap weg.

B&B Vol Liefde België is terug met een nieuw seizoen!

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play

3. Virgin River seizoen 5 (Netflix)

Verloskundige Mel denkt rust te kunnen vinden in een klein stadje, maar het leven is daar helemaal niet zo simpel. Deze populaire serie is alweer aan het vijfde seizoen toe, waarin de personages onder andere te maken krijgen met een gevaarlijke bosbrand. De laatste twee afleveringen van dit seizoen kijk je pas in november, want die draaien helemaal om de feestdagen. 

Virgin River: Seizoen 5 - Deel 1 | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. Justified: City Primeval (Disney Plus)

Niemand had nog durven dromen dat Justified terug zou keren. De serie met Timothy Olyphant in de hoofdrol ging over U.S. Marshal Raylan Givens, en zond in 2015 de laatste aflevering uit. In dit onverwachte vervolg keert Olyphant terug als Raylan in een nieuwe setting: Detroit. Daar gaat hij op jacht naar een psychopaat. 

Justified: City Primeval | Official Trailer | FX

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

5. Expeditie Robinson 2023 (Videoland)

Er is een nieuw seizoen van Expeditie Robinson van start gegaan. In dit programma worden bekende Nederlanders op een eiland gedropt, waar ze moeten zien te overleven en allerlei opdrachten doen.

Het programma wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers, met dit seizoen als deelnemers onder andere Frits Wester, Eva Simons en Jaimie Vaes.

Expeditie Robinson 2023

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play

Trailer van de week: No One Will Save You

No One Will Save You | Official Trailer
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu