Kijk nu: Een anime spin-off van Cyberpunk 2077 en nog 4 kijktips

Erwin Vogelaar
16 september 2022, 19:19
2 min leestijd
Kijk nu: Een anime spin-off van Cyberpunk 2077 en nog 4 kijktips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 37 (2022): Cyberpunk Edgerunners en The Handmaid’s Tale.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 37 (2022): Cyberpunk Edgerunners en The Handmaid’s Tale

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. The Handmaid’s Tale seizoen 5 (Videoland)

Op Videoland kijk je vanaf nu elke week naar een nieuwe aflevering van The Handmaid’s Tale. De serie gaat alweer het vijfde seizoen in. The Handmaid’s Tale gaat over een toekomstige versie van de Verenigde Staten, waarin vruchtbare vrouwen worden misbruikt om de onvruchtbare rijken nakomelingen te geven. Als kijker volg je zo’n handmaid die inmiddels klaar is om wraak te nemen.

The Handmaid’s Tale | Season 5 | Trailer

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play
Helaas, we konden deze app niet ophalen van Google Play

2. Cyberpunk Edgerunners (Netflix)

Op Netflix kijk je nu naar een spin-off van de game Cyberpunk 2077. In deze animeserie volg je een jongen van de straat die probeert te overleven in de stad van de toekomst waarin iedereen geobsedeerd is in het modificeren van hun lichaam. Kleine waarschuwing: de serie is erg bloederig. 

Cyberpunk: Edgerunners | Official Teaser | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

3. Cobra Kai seizoen 5 (Netflix)

Weet je nog toen iedereen een beetje moest lachen toen de eerste trailer van Karate Kid spin-off Cobra Kai verscheen? Inmiddels is de serie al toe aan zijn vijfde seizoen en zijn er een hele hoop fans. De helden moet nu Terry Silver stoppen.

Cobra Kai: Seizoen 5 | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. Heartbreak High (Netflix)

Als de scholieren van Hartley Heigh na de zomervakantie weer naar school gaan, heeft iemand op de muur in het trappenhuis een kaart getekend van wie er allemaal seks heeft gehad met elkaar. De serie is een reboot van de extreem populaire gelijknamige serie uit de jaren negentig, die ook in Nederland werd uitgezonden. 

Heartbreak High | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

5. Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return (Disney Plus)

Op Disney Plus vind je nu een making-off van Obi-Wan Kenobi. Neem een kijkje achter de schermen met Ewan McGregor en Hayden Christensen. Leuk is dat er door de acteurs ook wordt teruggekeken naar de oude Star Wars-films. Dit is een fijn zoethoudertje terwijl we wachten op de nieuwe Star Wars-serie Andor die volgende week start. 

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return | Official Trailer | Disney+

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery | Official Teaser Trailer | Netflix
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu