Stream nu: Star Wars zoals je het nog nooit hebt gezien

Erwin Vogelaar
1 oktober 2021, 19:21
3 min leestijd
Stream nu: Star Wars zoals je het nog nooit hebt gezien

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 39 (2021): Star Wars: Visions en The Suicide Squad.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 39 (2021): Star Wars: Visions en The Suicide Squad

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Star Wars: Visions

Bijna alle Star Wars-media draait om de Skywalkers, maar er zijn zoveel meer verhalen te vertellen in dit universum. Star Wars: Visions is daar een uitstekend voorbeeld van. In korte animefilms met verschillende stijlen, krijg je nieuwe Star Wars-verhalen voorgeschoteld, vol lightsabers, gevechten en droids. 

Star Wars: Visions | Original Trailer | Disney+

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

2.The Suicide Squad

Schrijver en regisseur James Gunn heeft met zijn Guardians of the Galaxy-films laten zien hoe goed hij is met een stapeltje vreemde superhelden. De humor, actie en bovenal het plezier van die films neemt hij mee naar The Suicide Squad.

Een groepje schurken, waaronder Harley Quinn (Margot Robbie), Bloodsport (Idris Elba) en Peacemaker (John Cena) wordt er op uitgestuurd om het mysterieuze ‘Project Starfish’ te stoppen. Dat is onvoorspelbaar en hilarisch. De film is te koop voor 22,99 euro en te huur voor 14,99 euro bij Google Play Films.

THE SUICIDE SQUAD – Official “Rain” Trailer

Google TV

Google LLC

Gratis via Google Play

3. Midnight Mass (Netflix)

De maker van The Haunting of Hill House heeft een nieuwe razendspannende miniserie op Netflix: Midnight Mass. Hierin volg je een kleine gemeenschap op een eiland, waarin iedereen op elkaar let en de kerk een grote rol speelt. Daar keert een jonge man terug uit de gevangenis en er arriveert een charismatische priester.

De gebeurtenissen die volgen zorgen er al snel voor dat je op het puntje van je stoel zit. Dit is horror op z’n best.

Midnight Mass | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. Y: The Last Man (Disney Plus)

Alle mensen en dieren met een Y-chromosoom gaan plots dood, maar er blijft nog één man en zijn aapje over. Deze spannende serie is gebaseerd op de populaire gelijknamige strip en voelt al snel moderner aan, want niet alle mannen hebben een Y-chromosoom. Hierdoor kan de serie boeiendere vragen stellen over gender dan de strip. 

Y THE LAST MAN Trailer (2021)

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

5. Pose seizoen 3 (Netflix)

Het laatste seizoen van extravagante serie Pose is nu in haar volledigheid te zien op Netflix. Deze serie, over de ball cultuur in New York van de jaren tachtig en negentig, is nu beland in 1994. Je ziet de personages weer strijden tegen een wereld die hen niet snapt en ziektes die hun gemeenschap verwoesten, maar ook blijdschap vinden in hun talenten en elkaar.

Pose Season 3 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Spencer

SPENCER - Official Trailer - In Theaters November 5
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu