De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Stream nu: Waarom Seinfield op Netflix fans teleurstelt

Erwin Vogelaar
8 oktober 2021, 13:01
3 min leestijd
Stream nu: Waarom Seinfield op Netflix fans teleurstelt

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 40 (2021): Free Guy en Verdwenen Dagen.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 40 (2021): Free Guy en Verdwenen Dagen

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Free Guy (Disney Plus)

Guy heeft een mooi, maar saai leven als medewerker van een bank. Tot hij een mooie dame tegenkomt en er iets in hem wordt geactiveerd. Guy komt er achter dat hij een personage in een game is, waarin de mensen met zonnebrillen de gamers zijn. Wat gebeurt er als hij zelf een zonnebril opzet? Een hilarische film, waarin liefhebbers van games heel veel zullen herkennen.

Free Guy | Official Trailer | 20th Century Studios

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

2. Seinfield (Netflix)

Alle seizoenen van de populaire comedyserie Seinfield zijn nu op Netflix te kijken. De ‘serie over niets’ gaat over een groepje vrienden in New York. Het laatste seizoen werd in 1998 uitgezonden, maar de show voelt tijdloos. Toch zijn er veel fans teleurgesteld.

De serie staat namelijk niet met originele verhoudingen op Netflix, omdat dit ouderwets oogt. In plaats van het originele 4:3, is Seinfield op Netflix te zien in 16:9. Dat betekent dat er aan de boven- en onderkant geknipt en niet alles te zien is. Zo is in de aflevering ‘The Pothole’, de pothole niet eens in beeld.

Seinfeld | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

3. Forever Rich (Netflix)

Richie is een populaire Nederlandse rapper. Zijn carrière staat op het punt te ontploffen, maar dan wordt hij beroofd. Deze daad wordt gefilmd en uiteraard gaat die video viral. Richie zet vervolgens alles op alles om wraak te nemen, om zijn eer en carrière te herstellen. Maar al snel gaat het van kwaad naar erger, met een wilde rit als gevolg. 

Forever Rich | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. Verdwenen Dagen (Videoland)

Bij Videoland kun je ook korte films van Videoland Academy kijken. Dit zijn projecten van jonge filmmakers die op deze manier een publiek kunnen vinden. Verdwenen Dagen is een interessante sciencefictionfilm over Simone (Georgina Verbaan) die voor haar werk in de herinneringen van andere mensen duikt om daar een personage te spelen. Maar dan smelten de herinneringen van haar klant en haarzelf langzaam samen. 

Verdwenen Dagen | Vanaf 27 september

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play

5. The Protégé (Prime Video)

Maggie Q speelt in deze actiefilm een huurmoordenaar, wiens mentor (Samuel L. Jackson) wordt vermoord. Ze moet nu met haar grootste rivaal samenwerken om de moordenaar te vinden.

The Protégé | Officiële Trailer | Amazon Prime Video NL

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

Trailer van de week: House of the Dragon

House Of The Dragon | Official Teaser | HBO Max
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu