De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Kijk nu: Rick & Morty met nieuwe acteurs en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
20 oktober 2023, 19:20
2 min leestijd
Kijk nu: Rick & Morty met nieuwe acteurs en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 42 (2023): Rick & Morty en Super Mario.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 42 (2023): Rick & Morty en Super Mario

Met een Chromecast in je televisie bekijk je media in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde streamingdiensten.

1. Rick and Morty seizoen 7 (HBO Max)

Achter de schermen is er bij animatieserie Rick and Morty veel gebeurd. Justin Roiland, die de serie heeft bedacht en de stem van de twee hoofdpersonages deed, is beschuldigd van huiselijk geweld, waardoor zender Adult Swim heeft besloten zonder hem verder te gaan.

Gelukkig merk je daar nauwelijks wat van, want de nieuwe acteurs klinken precies hetzelfde. Daardoor kun je weer genieten van de doldwaze ruimte-avonturen van wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty.

Rick and Morty | Season 7 Official Trailer | adult swim

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

2. Once Upon a Studio (Disney Plus)

Disney bestaat honderd jaar, dus komen alle personages uit de talloze Disney-animatiefilms tot leven om samen een groepsfoto te maken. Dit korte animatiefilmpje is een feest van herkenning voor als je al je hele leven naar Disney-films kijkt. 

Once Upon A Studio | Officiële Trailer | Disney+

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

3. Crypto Boy (Netflix)

In de Nederlandse Netflix-film Crypto Boy volg je Amir, die via crypto het Mexicaanse restaurant van zijn vader wil redden om zo te laten zien dat hij iets waard is. Dit snelle geld blijkt toch iets minder vrijblijvend te zijn dan gedacht. 

Crypto Boy | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. The Super Mario Bros. Movie (SkyShowtime)

Vanaf zaterdag kijk je naar de animatiefilm The Super Mario Bros. Movie op SkyShowtime. Gebaseerd op de populaire Nintendo-games, volg je in deze film de broers Mario en Luigi die de magische wereld van Mushroom Kingdom worden ingezogen. The Super Mario Bros. Movie is leuk voor jong en oud. 

The Super Mario Bros. Movie | Official Trailer

SkyShowtime: Films en series

SkyShowtime

Gratis via Google Play

5. Bodies (Netflix)

In Londen wordt er een dode, naakte man gevonden. Niemand weet wie het is, maar dat is niet het vreemdste. Het blijkt dat dezelfde man in 1890 en 1941 is gevonden, op dezelfde plek. Elke keer gaat een andere detective op jacht naar de waarheid. Ook neemt deze sciencefictionserie een stapje in de toekomst, want in 2053 gebeurt het weer.

Bodies | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Invincible seizoen 2

Invincible - Season 2 Official Trailer | Prime Video
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu