De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Streamen met je Chromecast: 5 nieuwe kijk- en luistertips (week 46)

Erwin Vogelaar
10 november 2020, 19:16
3 min leestijd
Streamen met je Chromecast: 5 nieuwe kijk- en luistertips (week 46)

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je naast series ook films, nieuwe albums en meer aan. In onze filmtips van week 46 (2020): SpongeBob en The Walking Dead.

Filmtips week 46 (2020): SpongeBob en The Walking Dead

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-filmtips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. SpongeBob: Schiet te hulp (Netflix)

De altijd vrolijke tekenfilmspons SpongeBob is terug in een nieuwe 3d-film. In ‘Schiet te hulp’ wordt Gerrit de slak ontvoert en is het aan SpongeBob en Patrick (met de hulp van Keanu Reeves?) om het beestje weer terug te vinden. In de film ontdek je onder andere hoe SpongeBob en Gerrit elkaar hebben ontmoet. 

SpongeBob: Schiet Te Hulp - Nederlands gesproken trailer [Paramount]

Kijk SpongeBob: Schiet te hulp op Netflix. De app is via onderstaande link in de Play Store te downloaden.

Download Netflix in de Play Store (gratis)

2. Kylie Minogue – Disco

Kylie Minogue is terug, en hoe! De Australische zangeres gaat in haar album Disco volledig voor (hoe kan het ook anders) disco. Dat betekent een super vrolijk en dansbaar album vol met heerlijke liedjes. Verwacht je vernieuwende deuntjes en een nieuw geluid, dan moet je hier niet zijn. Maar zoek je puur plezier verpakt in zestien nummers? Zet dan Disco aan!

Luister Disco van Kylie Minogue op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

3. Klikbeet

Klikbeet is terug met een nieuw seizoen. Het is één van de grappigste satirische programma’s op de televisie. Een groep komieken steekt de draak met allerlei actuele populaire cultuur, nieuws en andere dingen. De stukjes worden aan elkaar geregen met neppe appjes tussen de komieken en allerlei bekende namen uit het nieuws.

Opkomst van de mobiele telefoon | Klikbeet | Bron: Frans Bromet

Klikbeet kijken doe je via de NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download de NPO Start-app in de Play Store (gratis)

4. The Walking Dead: World Beyond (Amazon Prime Video)

Voorlopig zijn we nog niet af van de ondoden in The Walking Dead. Volgend jaar start het laatste seizoen van de originele serie, maar daar blijft het niet bij. Na Fear the Walking Dead, is er nu ook The Walking Dead: World Beyond.

Deze show kijkt naar de wereld na de zombie-apocalypse, met vier tieners in de hoofdrol. De serie krijgt veel gemixte kritieken, maar laten we wel wezen: als fan van The Walking Dead ga je dit toch wel kijken. Elke week staat er een nieuwe aflevering op Prime Video. 

The Walking Dead : World Beyond - Official Trailer |Annet Mahendru, Aliyah Royale|Amazon Prime Video

Vind The Walking Dead: World Beyond op Prime Video van Amazon. De app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Prime Video in de Play Store (gratis)

5. Lassie (Play Films) 

Ken je Lassie nog? Die hond die hulp ging zoeken zodra Timmy in de put viel, en sindsdien talloze andere avonturen heeft beleefd? Nu is het tijd voor een nieuwe generatie om met deze hond op te groeien. Dat kan met de Duitse film Lassie, die ook in het Nederlands is nagesynchroniseerd.

In de film mag de hond van de nieuwe huisbaas niet blijven. Daarom zoekt de familie een andere oplossing. Maar als Lassie ontsnapt, moeten ze alles op alles zetten om hun geliefde hond weer terug te vinden.

Lassie trailer (2020) | Nu on demand verkrijgbaar

Lassie check je in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 8,99 euro en is op een later moment ook te huur.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

Lees ook onze vorige streamingtips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu