Kijk nu: Black Adam staat op HBO Max en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
16 december 2022, 19:19
2 min leestijd
Kijk nu: Black Adam staat op HBO Max en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 50 (2022): Black Adam en The Recruit.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 50 (2022): Black Adam en The Recruit

Met een Chromecast in je televisie bekijk je media in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken (en luisteren). Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Black Adam (HBO Max)

Superheldenfilm Black Adam is vanaf vandaag op HBO Max te zien. Dwayne ‘The Rock’ Johnson speelt de hoofdrol als Black Adam, een antiheld die 5000 jaar geleden superkrachten kreeg en daarna werd opgesloten. Nu is hij vrij om op een destructieve manier wraak te nemen door een criminele organisatie stop te zetten. 

Black Adam | Officiële Trailer 1 | 19 oktober in de bioscoop

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

2. What We Do in the Shadows seizoen 4 (Disney Plus)

De grappigste vampierenserie ooit is terug met een vierde seizoen. Deze serie is gefilmd alsof een documentaireploeg vier domme vampieren uit Staten Island volgt, terwijl ze hun dwaze avonturen beleven. Ze hebben weer een nieuw project: een nachtclub voor vampiers. En één van hen is een baby?

What We Do in the Shadows Season 4 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

3. National Treasure: Edge of History (Disney Plus)

De National Treasure-films met Nicholas Cage hebben eindelijk een vervolg in de vorm van een serie. Hierin volg je de slimme Jess Valenzuela die op zoek gaat naar een eeuwenoude schat en de waarheid over haar vader. 

We moeten je wel teleurstellen dat Cage niet in deze serie zit. In ieder geval niet in het eerste seizoen. Er zijn geruchten dat hij mogelijk wel in het tweede seizoen verschijnt.

National Treasure: Edge Of History | Official Trailer | Disney+

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

4. The Recruit (Netflix)

Noah Centineo heeft bij Netflix eindelijk een rol gekregen in iets anders dan een romantische komedie. In The Recruit speelt hij een advocaat die werkt bij de CIA. Het liefst werkt hij rustig achter een bureau, maar dan belandt hij midden in een internationaal complot en is hij zijn leven niet meer zeker. Spanning, actie en humor.

The Recruit | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

5. Prince Charming seizoen 3 (Videoland)

In Prince Charming strijdt een groep single mannen om de hand van een nieuwe prins. Dit keer is het de 30-jarige Diego die de ware liefde zoekt in het zonnige Kreta. Wat de mannen nog niet weten is dat Diego al een liefde in zijn leven heeft, want hij is alleenstaande vader. Zijn de vrijgezelle heren ook klaar voor het vaderschap?

Dit is onze nieuwe Prince Charming: Diego

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play
Helaas, we konden deze app niet ophalen van Google Play

Trailer van de week: Spider-Man: Across the Universe

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - Official Trailer (HD)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu