Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Stream nu: De nieuwste Pixar-film barst van kleur

Erwin Vogelaar
29 december 2021, 19:07
2 min leestijd
Stream nu: De nieuwste Pixar-film barst van kleur

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 52 (2021): Encanto en Don’t Look Up.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 52 (2021): Encanto en Don’t Look Up

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Encanto (Disney Plus)

De nieuwste Pixar-animatiefilm staat nu al op Disney Plus! In Encanto maak je kennis met de familie Madrigal. Iedereen in deze familie heeft een magische kracht, behalve hoofdpersonage Mirabel. Zij is het buitenbeentje. Zodra blijkt dat alle magie uit de familie verdwijnt, is het aan haar om een oplossing te vinden. Encanto is een heerlijke film vol kleur en leuke liedjes. 

Encanto | Officiële trailer | Disney NL

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

2. Don’t Look Up (Netflix)

Twee wetenschappers ontdekken een komeet die onderweg is naar de aarde. Deze komeet verwoest over enkele maanden al het leven op de planeet. Je zou denken dat mensen dat willen horen, maar de boodschap valt overal op dovemans oren.

Don’t Look Up is een komische film die eigenlijk over klimaatverandering gaat. Met een topcast van onder andere Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett en Timothée Chalamet.

DON’T LOOK UP | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

3. Death to 2021 (Netflix)

Op komische wijze blikt Netflix terug op het afgelopen jaar. Met onder andere Hugh Grant als historicus en Lucy Liu als journalist, worden de belangrijkste gebeurtenissen besproken. Van de bestorming van het Capitool tot de groei van complottheorieën rond het coronavirus. 

Death to 2021 | Official Clip | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. Wende’s Kerstkaleidoscoop (NPO)

De cultuursector heeft het zwaar de afgelopen jaren. Elke lockdown moet deze sector als eerste sluiten. Zangeres Wende Snijders nodigt jaarlijks talent uit om een jaarafsluiter te maken, vol muziek, dans, gedichten en meer. Dit jaar mogen we meekijken. Dat is van begin tot eind genieten. 

S10, Nederlands Dans Theater 2 & Froukje | WENDES KERSTKALEIDOSCOOP

NPO

NPO

Gratis via Google Play

5. B&B Vol Liefde: De Aftrap (Videoland)

Na het succes van het eerste seizoen van Bed & Breakfast Vol Liefde, keert de serie komende zomer terug. In Bed & Breakfast Vol Liefde zoeken eigenaren van een B&B naar een partner. Geïnteresseerde singles komen naar de B&B om kennis te maken en direct mee te draaien met de dagelijkse rompslomp. In deze speciale aflevering maak je kennis met twaalf nieuwe kandidaten die een oproep doen.

Maak kennis met 11 nieuwe B&B-eigenaren!

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play
Helaas, we konden deze app niet ophalen van Google Play

Trailer van de week: The Batman (The Bat and The Cat)

THE BATMAN - The Bat and The Cat Trailer
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu