De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Stream nu: Laat je niet oplichten via Tinder

Erwin Vogelaar
8 februari 2022, 19:18
3 min leestijd
Stream nu: Laat je niet oplichten via Tinder


Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 6 (2022): The Tinder Swindler en No Time to Die.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 6 (2022): The Tinder Swindler en No Time to Die

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Tinder Swindler (Netflix)

Meerdere vrouwen zijn opgelicht door dezelfde man via Tinder. Hij belooft rijkdom met privéjets, etentjes en dure auto’s, maar die weelde wordt stiekem betaald door zijn eerdere slachtoffers. Het is een bizar verhaal dat erg goed wordt verteld in deze documentaire, inclusief een heerlijk Nederlands randje.

The Tinder Swindler | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

2. RuPaul’s Drag Race: UK Versus the World (Wow Presents Plus)

Over een Nederlands randje gesproken: de uit Volendam afkomstige Janey Jacké doet mee met Drag Race: UK Versus the World. Drag queens uit de verschillende versies van het programma krijgen een tweede kans. Janey Jacké neemt het in allerlei uitdagingen onder andere op tegen queens uit Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Thailand en Canada. Hup Holland, hup!

RuPaul's Drag Race UK vs The World Official Trailer

WOW Presents Plus

World of Wonder Productions, Inc

Gratis via Google Play

3. No Time to Die (Google)

We moeten afscheid nemen van Daniel Craig als James Bond, maar niet voordat hij nog een laatste keer alles uit de kast trekt voor deze rol. Bond is eigenlijk al gestopt met het spionnenwerk, maar dan zorgt een oude vriend bij de CIA ervoor dat hij toch weer achter een schurk aan moet.

Met in deze film onder andere een nieuwe 007. De film is onder andere bij Google te koop voor 19,99 euro en op een later moment mogelijk ook te huur.

NO TIME TO DIE | Final US Trailer

Google TV

Google LLC

Gratis via Google Play

4. Murderville (Netflix)

Detective Terry Seattle (Will Arnett), moet in elke aflevering van deze nieuwe serie een moord oplossen. Daar krijgt hij elke keer een nieuwe partner voor: een celebrity die het script van de serie niet heeft ontvangen.

Die partner moet zich dus door het onderzoek heen improviseren. Dat is bijzonder grappig, zeker als Will Arnett zijn lach niet meer inhouden. Met onder andere Sharon Stone, Conan O’Brien, Ken Jeong en Kumail Nanjiani.

Murderville | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

5. Reacher (Prime Video)

En heb je na No Time to Die meer zin in een actieheld die mensen in elkaar ramt? Dan moet je bij de nieuwe serie Reacher zijn op Prime Video. Jack Reacher is een voormalige marinier, die in een klein Amerikaans stadje betrokken raakt in een crimineel web waar hij alleen met zijn vuisten uitkomt. 

Reacher - Official Trailer | Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Netflix-films in 2022

Netflix 2022 Movie Preview | Official Trailer
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu