Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Kijk nu: Vikings: Valhalla op Netflix en 4 andere tips

Erwin Vogelaar
4 maart 2022, 19:24
2 min leestijd
Kijk nu: Vikings: Valhalla op Netflix en 4 andere tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 9 (2022): Vikings: Valhalla en The King’s Man.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 9 (2022): Vikings: Valhalla en The King’s Man

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Vikings: Valhalla (Netflix)

Helaas kwam er in 2020 een einde aan de populaire serie Vikings, maar fans worden op hun wenken bediend met het vervolg Vikings: Valhalla. Deze serie speelt zich honderd jaar later af en kun je daarom prima kijken als de de originele reeks niet hebt gezien. De strijd tussen de Engelsen en de Vikingen loopt verder op en een groepje Vikingen reist naar Engeland en verder om te overleven.

Vikings: Valhalla | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

2. The King’s Man (Play Films)

Na twee The Kingsman-films, over een genootschap van Britse geheimagenten, is het tijd voor een geschiedenisles. De Duke of Oxford heeft zijn vrouw verloren en zijn zoon wil niets liever dan dienen in een oorlog waar hij geen schijn van kans heeft.

Nu is het aan deze man om de slechteriken te stoppen, bewapend met een paraplu waar een zwaard in zit verstopt. Deze prequel is een beetje traag in het begin, maar zit vol fijne actie en verrassende wendingen in de tweede helft.

The King's Man | Official Trailer | 20th Century Studios

Google TV

Google LLC

Gratis via Google Play

3. Expeditie Robinson All Stars ( Videoland) 

Winnaars en (halve) finalisten van eerdere seizoenen Expeditie Robinson keren terug om nog een keer de strijd aan te gaan. Deze mensen hebben het eerder al ver geschopt en willen zich daarom nu extra bewijzen. Elke donderdag kun je op Videoland een aflevering vooruitkijken.

De titanenstrijd is aan, vanaf 24 februari! | Expeditie Robinson All Stars

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play
Helaas, we konden deze app niet ophalen van Google Play

4. Guardians of Justice (Netflix)

Deze bizarre nieuwe serie met een combinatie van animatie en echte acteurs, start met een Superman-achtige held die naar de aarde komt om een monsterversie van Hitler te verslaan. Tientallen jaren neemt hij zijn eigen leven. Een nieuwe groep helden moet zijn rol innemen.

The Guardians of Justice  Official Trailer

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

5. Wisting (Viaplay)

Viaplay is nu in Nederland beschikbaar. Naast Formule 1, voetbal en darten, kun je op deze streamingdienst ook een stapeltje films en series kijken, waaronder originele content van Viaplay zelf. Zoals de boeiende Noorse serie Wisting, waarin een Amerikaanse seriemoordenaar in Noorwegen opduikt. Met onder andere Carrie-Anne Moss.

Wisting: Trailer | BBC Trailers

Viaplay: Film, TV & Live Sport

Viaplay

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore – Official Trailer 2
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu