De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Zo laat Instagram je sneller het juiste filter kiezen

Redactie
27 juli 2015, 17:15
1 min leestijd
Zo laat Instagram je sneller het juiste filter kiezen

Instagram gaat het gemakkelijker maken om het  juiste filter te kiezen. Bij het bewerken van een foto is er een nieuw venster waarmee je sneller door alle filters bladert en het  gewenste filter uitkiest.

Lees verder na de advertentie.

De update wordt vanaf de servers van Instagram uitgerold. Het is daardoor niet nodig om de Android-app te updaten; het updateproces wordt uitgevoerd door de servers. Het nieuwe bewerkscherm moet binnenkort ook in jouw Android-app van Instagram verschijnen.  Een Android-gebruiker meldt dat hij de nieuwe interface kreeg door de data van Instagram op te ruimen, waarna hij opnieuw moest inloggen.

Filter kiezen in Instagram

Na het maken of selecteren van de gewenste foto verschijnt bij de nieuwe interface de afbeelding groot in beeld. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om door alle beschikbare filters te swipen en op die manier de veranderingen te zien. Door het swipen kun je sneller het verschil tussen de filters zien en gemakkelijker het  juiste filter kiezen. Door op de edit-knop te drukken kom je bij alle uitgebreide opties, die de meesten hoogstwaarschijnlijk niet heel vaak gebruiken.

Naast de edit-knop is er een tag-knop beschikbaar waarmee je mensen kunt taggen. Deze knop is aan de rechterkant van de foto te vinden. Ook  stelt Instagram verschillende locaties voor, waarmee je snel jouw foto aan een specifieke locatie kunt toevoegen.

Laatste nieuws over Instagram

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu