Placeholder
Redactie

Eindelijk ligt de publieke versie van Firefox 4 in de Android Market. Firefox 4 is verkrijgbaar in tien talen en heeft allerlei bekende functies, zoals tabbladen, bladwijzers, add-ons en Firefox Sync. Mozilla beweert dat Firefox voor Android drie keer sneller is dan de standaardbrowser. Daarnaast ondersteunt Firefox 4 moderne webtechnologieën, zoals HTML 5 en CSS 3. Dit stelt webdesigners in staat om dynamische, interactieve applicaties en websites te bouwen zonder Flash.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De eerste beta van Firefox 4 voor Android verscheen in oktober 2010. De alfaversie heette nog Fennec, maar de betaversie (beschikbaar sinds november 2010) draagt de waardige naam van Firefox. Firefox 4 heeft een zogenoemde Awesome Bar, waarmee je een nieuw scherm opent met toegang tot je recente geschiedenis, bladwijzers en tabs. Ook synchroniseert de app alle gegevens met de desktopversie van Firefox. Zo raak je bladwijzers en wachtwoorden niet kwijt.

Bron: Mozilla

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.