Firmware-update voor HTC Desire en Legend

htc desireHeb je een HTC Desire of HTC Legend, dan kun je nu je firmware updaten. Dit kan draadloos wanneer je handmatig controleert of er een update is. Je doet dat als volgt: Instellingen > Over de telefoon > Systeemsoftware-updates > Nu controleren. Hard juichen heeft geen zin, want het gaat hier niet om de update naar Froyo (Android 2.2), maar om een simpele onderhoudsupdate voor Android 2.1 met kleine wijzigingen, zoals een nieuw icoontje voor QuickOffice en wat andere kleine cosmetische veranderingen. Het gaat om de volgende sofwarenummers:

  • HTC Desire: 1.21.405.2
  • HTC Legend: 1.31.405.4

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Na het updaten krijg je een melding waarin de softwarenummers worden genoemd. Het kan zijn dat de update al op je toestel aanwezig is en/of dat de update voor jouw toestel nog niet beschikbaar is. Met name mensen met een Legend hebben moeite om de update te vinden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.