Fit For Free lanceert eigen sportschool-app voor leden

Redactie
11 juni 2012, 17:54
1 min leestijd
Fit For Free lanceert eigen sportschool-app voor leden
fit for free app

De grote sportschoolketen Fit For Free heeft een app voor zijn leden uitgebracht. Met Fit For Free kun je groepslessen reserveren, de trainingswijzer en je persoonlijke trainingsschema zien en handige sportinstructies bekijken.

Nadat je met je Fit For Free-account bent ingelogd, kun je in de app je eigen agenda zien. Deze agenda bestaat uit de groepslessen waar je jezelf voor in kunt schrijven. De app, die door Peperzaken (bekend van de NU.nl-app) is ontwikkeld, bevat tevens een overzicht van welke groepslessen op welke dag zijn en hoe laat ze beginnen. Mocht je liever met een vriend of vriendin willen sporten: in de app kun je gemakkelijk vrienden uitnodigen om dezelfde groepsles te volgen. Fit For Free geeft ook een notificatie als een groepsles uitvalt.

Lees verder na de advertentie.

De sportinstructies in de app beschrijven op welke manier je een spier het beste kunt trainen. Je kiest een spier en krijgt direct een overzicht met oefeningen en bijbehorende foto’s en instructies. Op basis van welke spier(en) je wilt trainen, stelt de app een persoonlijk trainingsschema samen en laat zien welke apparaten je moet gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen.

Download: Fit For Free (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu