‘Dit zijn 3 opvallende verbeteringen van de Fitbit Charge 3’

Erwin Vogelaar
5 augustus 2018, 18:53
2 min leestijd
‘Dit zijn 3 opvallende verbeteringen van de Fitbit Charge 3’

De eerste Fitbit Charge 3-foto’s zijn gelekt. De beelden laten de nieuwe fitnesstracker zien, die op verschillende punten de populaire voorganger verbetert.

Lees verder na de advertentie.

Fitbit Charge 3 foto’s tonen verbeteringen

Fitbit onthult eind deze maand waarschijnlijk de Fitbit Charge 3 tijdens de IFA. De Charge 2 verscheen alweer twee jaar geleden en is sindsdien een van de meest populaire fitnesstrackers op de markt. Daarom wordt er reikhalzend naar de opvolger uitgekeken en daar zijn de eerste foto’s nu van gelekt door website NieuweMobiel. Op die foto’s vallen drie dingen op.

1. De Fitbit Charge 3 heeft geen fysieke knop

De fysieke knop aan de zijkant van de Charge 3 lijkt verdwenen te zijn. Door op de knop te drukken kun je bij de Charge 2 wisselen tussen verschillende onderdelen. Via tikjes op het scherm maak je vervolgens keuzes. Wel is op de foto’s er een soort inkeping te zien op de plek waar op de Charge 2 een knop zit. Het is mogelijk dat deze inkeping dient als aanraakknop.

2. Tracker toont meer informatie op het scherm

Met de Charge 2 moet je ervoor kiezen om je aantallen stappen, je hartslag of andere informatie samen met de tijd op het scherm te plaatsen. De gelekte afbeeldingen tonen dat je met de Charge 3 meerdere onderdelen tegelijk kunt zien. Zo staat de aantal stappen en de hartslag onder elkaar. Daarnaast lijkt Fitbit permanent een Fitbit-logo in de rand van het scherm te plaatsen. De Charge 2 heeft geen logo.

3. Meer bandjes

Verder lijkt Fitbit meer opties voor bandjes aan te bieden met de Charge 3. Op de afbeeldingen is onder andere een stoffen bandje en een plastic bandje met gaatjes voor sporters te zien. Het bandje van de Charge 2 is ook al makkelijk te verwisselen.

Fitbit Versa

Fitbit houdt het tegenwoordig niet bij fitnesstrackers en bijhorende apparatuur zoals weegschalen. Sindskort neemt het bedrijf ook de smartwatchmarkt serieuzer. De Fitbit Versa is zelfs een van de meest interessante smartwatches sinds tijden.

Bron: NieuweMobiel
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu