Flash Player 10 voor Android aangekondigd

flash 10 androidAdobe-president en CEO Shantanu Naraye heeft aangekondigd dat Flash 10 beta tussen 4 en 7 oktober beschikbaar komt voor vier mobiele platformen: Android, Palm’s WebOS, Windows Mobile en Symbian. In oktober vindt de Adobe MAX-conferentie plaats, waar de beta voor het eerst zal worden getoond. Voor Android en WebOS is het groot nieuws, want beide platformen hebben nog geen ondersteuning voor Flash-video’s. Windows Mobile en Symbian hebben dat al wel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Over de iPhone is niets aangekondigd, maar dat was te verwachten want het is een al maanden moeizaam voortslepend proces. Meerdere partners werken mee aan de release, waaronder ARM, Nvidia, Broadcom, Qualcomm, Intel en Texas Instruments. Zij zullen hun processoren optimaliseren voor de nieuwe Flash Player.

flash player 10

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.