Flash voor Android uitgesteld naar tweede helft 2010, betaprogramma geopend

Redactie
18 april 2010, 18:36
1 min leestijd
Flash voor Android uitgesteld naar tweede helft 2010, betaprogramma geopend
adobe ceo

Adobe heeft afgelopen week Creative Suite 5 gelanceerd en voor CEO Shantanu Narayen betekent het dat hij heel wat interviews voor z’n kiezen krijgt. Helaas is daar voor mobiele gebruikers ook minder goed nieuws bij: eerder kondigde Adobe aan dat Flash voor Android, WebOS en Blackberrh in de eerste helft van 2010 beschikbaar komt. Dat gaat niet lukken: de oplevering is uitgesteld naar de tweede helft van dit jaar. Narayen vertelde ook dat er nieuwe tablets met Flash-functionaliteit aankomen, die waarschijnlijk op Android of Chrome OS werken.

Maar ook die komen pas in de tweede helft van 2010 beschikbaar. Natuurlijk werd ook weer even de vraag gesteld hoe het nu precies zit met Flash op Apple-producten, maar Narayen hield het erop dat het meer een zakelijke beslissing dan een technische beslissing was. Consumenten worden erdoor benadeeld en zullen hun voorkeur duidelijk maken via hun portemonnee.

Lees verder na de advertentie.

Gelukkig is er ook goed nieuws: in een blogposting kondigde Adobe an dat je je nu kunt inschrijven voor het betaprogramma van Flash Player en Adobe AIR 2.0.

Categorie: Android OS
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's