Meer flexibele schermen van Samsung in 2014

Gijs Ettes
6 november 2013, 9:29
1 min leestijd
Meer flexibele schermen van Samsung in 2014

Flexibele schermen van SamsungEr verschijnen meer flexibele schermen van Samsung in 2014, zo blijkt uit een online verschenen roadmap van de elektronicafabrikant. Een jaar later zal Samsung ook met opvouwbare schermen op de proppen komen.

2013 is het jaar van de gebogen schermen met bijvoorbeeld de Galaxy Round van Samsung. Dat toestel wordt echter meer als experiment gebruikt en zal daardoor niet buiten Zuid-Korea, het thuisland van Samsung, verschijnen. Vanaf 2014 maken we hoogstwaarschijnlijk kennis met buigbare schermen, terwijl de vouwbare techniek vanaf 2015 breed beschikbaar wordt.

Flexibele schermen van Samsung en LG

Flexibele schermen van SamsungSmartphones met flexibele schermen zien we steeds vaker verschijnen, al is de beschikbaarheid van de Galaxy Round van Samsung en de G Flex van LG vooralsnog beperkt.

Daarbij zijn beide telefoons niet echt buigbaar of oprolbaar, al kan het gebogen scherm van de G Flex, wanneer het toestel plat op een tafel ligt, wel ingedrukt worden. De smartphone van LG heeft naast een buigbaar scherm een flexibele accu, waardoor dit zonder beschadigingen bereikt kan worden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's