De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Flick Golf! nu ook beschikbaar voor Android

Redactie
26 september 2011, 19:15
1 min leestijd
Flick Golf! nu ook beschikbaar voor Android
Flick Golf! nu ook beschikbaar voor Android

Het populaire iOS-spel Flick Golf! is nu ook eindelijk uitgebracht voor Android. Flick Golf doet het al tijden heel goed in de Apple App Store, net als de andere Flick0titels van ontwikkelaar Full Fat. Het lijkt er nu op dat hun iOS-games ook de overstap gaan maken naar Google’s mobiele besturingssysteem. Flick Golf! is een golfspel zonder clubs waarbij je de bal wegschiet, zoals de titel al zegt, met je vinger op het scherm te ‘flicken’.

Het golfspel ziet er goed uit met mooie 3D-landschappen. Zo heb je meerder banen die je kunt bespelen varierend van de West Coast van de Verenigde Staten tot het Verre Oosten in Japan. Je kunt een wereldtour spelen, maar ook oefenen in Quickshot modus om zo te proberen een perfecte score te behalen. Vooral de manier waarop de bal beweegt en de steeds varierende windrichtingen maken Flick Golf! een realistisch spel, hoewel het aan golfclubs ontbreekt.

Lees verder na de advertentie.

Om Flick Golf! te spelen heb je minimaal Android 2.1 of hoger nodig. De game is voor 79 eurocent te downloaden in de Android Market. Het ontbreekt jammer genoeg aan een gratis versie van een van de betere mobiele golfspellen die momenteel te krijgen is voor Android.

Downloaden via Android Market: Flick Golf! (€0,79)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu