De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Flip-telefoon met drie touchscreens: een interessant concept of niet?

Redactie
20 januari 2011, 13:05
1 min leestijd
flip-telefoon

Ontwerper Kristian Ulrich Larsen heeft een wel heel bijzonder Android-concept bedacht. Zijn Flip-telefoon bestaat uit drie touchscreens. De telefoon kan drie verschillende vormen aannemen. Door de telefoon te vouwen zijn twee schermen naast elkaar te zien, waardoor het toestel op een opengeslagen boek lijkt. Nog een keer vouwen en er is nog maar één scherm te zien. Ieder Super AMOLED-touchscreen gaat schuil achter Gorilla-glas, zodat de schermen niet te beschadigen zijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zet de telefoon met drie schermen neer op een tafel en je kunt gamen tegen iemand die tegenover je zit. Of twee personen kunnen twee verschillende films kijken. Daarnaast is het toestel goed te gebruiken als wekkerradio en heb je door de bijzondere stand nooit meer een cradle of dock nodig.

Lees verder na de advertentie.

Ga je naar je werk? Klap de telefoon dan in elkaar, zodat het toestel makkelijk mee te nemen is. Eenmaal in de trein, dan kun je het toestel uitklappen, zodat twee schermen naast elkaar zichtbaar zijn. Eén scherm kan bijvoorbeeld fungeren als digitaal toetsenbord of – zoals hieronder in de fotogalerie te zien is – als fysiek toetsenbord.

Hieronder een video van dit creatieve concept. Hopelijk pikken fabrikanten dit concept op, want het ziet er zeer interessant uit. Wat denk jij?

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu