Android-app Flitsmeister toont flitsers en controles in heel Europa

Gijs Ettes
16 december 2015, 16:38
1 min leestijd
Android-app Flitsmeister toont flitsers en controles in heel Europa

In navolging van de iOS-app toont ook de Android-versie van Flitsmeister nu  flitspalen en trajectcontroles in heel Europa. Deze informatie is offline beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister Europa

In eerste instantie zal Flitsmeister alleen flitspalen en de startpunten van trajectcontroles tonen. Actuele vertragingen en mobiele flitsers worden  volgend jaar per land uitgerold, waarbij gebruikers wel over een mobiele dataverbinding moeten beschikken. Die data moet immers gedownload worden.

flitsmeister europa

Flitsmeister timmert de laatste tijd  hard aan de weg. De app  waarschuwt inmiddels ruim 870.000 actieve gebruikers voor flitsers, files en trajectcontroles op de Nederlandse en sinds oktober ook  Belgische wegen. Informatie over flitsers en controles is nu  ook in  landen als Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen en Turkije beschikbaar.  Het enige land dat de makers niet hebben  toegevoegd is Zwitserland, aangezien flits-apps daar verboden zijn. Verkeersinformatie van Flitsmeister wordt ook dagelijks uitgezonden op radiostations als Q-Music, BNR en Traffic Radio.

Download Flitsmeister voor Android

De laatste versie van Flitsmeister is via onderstaande link te downloaden. Deze is circa 18MB groot en werkt met de meeste Android-versies. Flitsmeister is in principe gratis te gebruiken, al heb  je met een Pro-account (2,99 euro per jaar) de beschikking over statistieken, maximumsnelheden en een advertentievrije app.

Download Flitsmeister in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu