De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android Wear heeft nu ook zijn eigen Flappy Bird

Redactie
8 juli 2014, 18:41
1 min leestijd
Android Wear heeft nu ook zijn eigen Flappy Bird
flopsy droid

De eerste smartwatches met Android Wear verschijnen spoedig op de markt. De LG G Watch is per direct te koop en de Gear Live van Samsung komt in augustus op de Nederlandse markt. En wat kan écht niet bij een nieuw mobiel besturingssysteem ontbreken? Precies: Flappy Bird. Daarom heeft Android Wear nu zijn eigen Flappy Bird in de vorm van Flopsy Droid.

Flopsy Droid is gemaakt door een Duitse ontwikkelaar en is gratis te downloaden voor Android Wear-apparaten. Diezelfde ontwikkelaar kwam eerder met de eerste Twitter-app voor Android Wear: Bunting. In Flopsy Bird doe je precies hetzelfde als in de populaire game Flappy Bird, alleen dan allemaal vanaf je pols en zonder vogel.

Lees verder na de advertentie.

Flopsy Droid

flopsy-droid-600x318

De game wordt geïnstalleerd op je smartphone, waarna de app beschikbaar komt via een Android Wear-apparaat. Android Wear communiceert met je smartphone via bluetooth, en daar haalt ‘ie ook zijn informatie vandaan. In Flopsy Droid bestuur je een Android-poppetje dat je door de groene buizen moet leiden. Door op het scherm te tikken gaat de droid omhoog, net als bij Flappy Bird. Het doel is om een zo hoog mogelijke highscore te halen. De game is tevens opensource en hier te bekijken.

Download Flopsy Droid in Google Play (gratis)

Meer over Flappy Bird

Nog niet genoeg gelezen over Flappy Bird? Check het laatste nieuws en hoe je de hoogste score krijgt met deze handige Flappy Bird cheat! Ook is de Flappy Bird download-pagina met het apk-bestand nog steeds online. Of probeer één van de games uit onze grote collectie met Android games.

Check ook ons overzicht met de beste Android Wear apps!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu