De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Flyne: uitstekende Android-app voor al het nieuws van Twitter en Feedly

Redactie
6 november 2013, 19:01
1 min leestijd
Flyne: uitstekende Android-app voor al het nieuws van Twitter en Feedly
flyne

Flyne is een snelle, simpele en eigenzinnige app die de meest recente tweets en het laatste nieuws van Feedly in één app samenbrengt. Waarom? Omdat zowel Feedly als Twitter worden gebruikt om helemaal op de hoogte te blijven van alles wat er in de wereld gebeurt.

De app is ontwikkeld door Joaquim Verges, die eveneens Falcon Pro op zijn naam heeft staan. Deze zeer succesvolle Twitter-app werd op last van Twitter gesloten, voornamelijk omdat te veel mensen Falcon Pro prefereerden boven de officiële Twitter-app. Verges wil met Flyne opnieuw zo’n groot succes boeken.

Lees verder na de advertentie.

Flyne: hoe werkt het?

flyne

Flyne gebruikt Twitter-lijsten en Feedly-categorieën om jou van al het nieuws te voorzien dat jij op dat moment wilt zien, zoals van je favoriete websites (Android Planet!) of degenen die je op het sociale netwerk van 140 tekens volgt. Flyne biedt deze content aan in een magazine-achtige stijl (denk aan Google Currents of Flipboard), met artikelen en tweets die elk op een volledige pagina worden getoond. Zo kun je door een soort digitaal tijdschrift met al het nieuws van Twitter en Feedly bladeren, met de focus op tekst en beeld. Daarnaast slaat Flyne artikelen in de cache op waardoor je de app ook offline kan gebruiken.

Om Flyne te gebruiken, is een Feedly- en Twitter-account nodig. Na het instellen van deze twee accounts kun je zelf het aanbod van nieuws bepalen. Flyne is gratis in Google Play te downloaden, maar om Twitter en Feedly te koppelen en content persoonlijk te maken, moet je wel de premium-versie aanschaffen   1,47 en 0,72 euro voor respectievelijk Twitter en Feedly. Mocht je niet willen betalen, kun je op basis van interesses (muziek, technologie e.d.) de content binnen Flyne samenstellen.

Download: Flyne (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu