Football Meister 2.0 voor Android stuurt push notificaties tijdens wedstrijden

Redactie
22 februari 2012, 12:53
1 min leestijd
Football Meister 2.0 voor Android stuurt push notificaties tijdens wedstrijden
football-meister-2

De voetbalapp Football Meister heeft een update gekregen naar versie 2.0. Deze flinke update heeft een compleet nieuwe gameplay gekregen, waarbij je dagelijks Challenges met je vrienden kunt spelen. Zo kun je vooraf nog meer bij een voetbalwedstrijd betrokken zijn. Maar de app is ook een stuk leuker geworden tijdens het kijken van voetbalwedstrijden: naast het vooraf voorspellen van de uitslag kun je nu tijdens de wedstrijden push notificaties ontvangen van gebeurtenissen tijdens de wedstrijd, zoals doelpunten. In Football Meister 2.0 vind je veel meer info, zoals een tijdlijn van de wedstrijd, met doelpuntenmakers, kaarten, wissels en dergelijke. Rondom de wedstrijd vind je details zoals de opstelling, coaches, scheidsrechters en het stadion waar de voetbalwedstrijd gespeeld wordt.

Football Meister heeft momenteel zo’n 35.000 accounts, waarvan het merendeel zich in Nederland bevindt. De app is zowel op Android als op iOS te installeren. Het plan is om met de nieuwe app de uitrol naar Europa verder te laten plaatsvinden, in aanloop naar het EK 2012. Alle grote competities zoals de Champions League en Europa League zitten er al in. In de app zijn naast het toevoegen van de nieuwe functies ook nog wat problemen verholpen, namelijk met het aanmelden via Twitter en het verwerken van de uitnodigingen. Daarnaast zijn er meerdere kleine bugfixes doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

Football Meister is een app waarbij je voetbalwedstrijden kunt voorspellen. Je geeft vóór de wedstrijd aan welke uitslag je verwacht en kunt daarna je scores vergelijken met die van vrienden. Daardoor wordt het volgen van voetbalwedstrijden nog leuker.

Downloaden: Football Meister 2.0 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu