Football Meister versie 1.1: profielpagina’s en Eerste Divisie

Redactie
29 september 2011, 9:00
2 min leestijd
Football Meister versie 1.1: profielpagina’s en Eerste Divisie
Football Meister versie 1.1: profielpagina's en Eerste Divisie

De Nederlandse app Football Meister heeft een grote update uitgevoerd. Met de app kun je de uitslagen van voetbalwedstrijden voorspellen en deze vergelijken met je vrienden. Football Meister werd vorige maand uitgebracht en lijkt aan te slaan. Er zijn al meer dan anderhalve miljoen voorspellingen gedaan. Met versie 1.1 is het ook mogelijk om profielpagina’s van vrienden te bekijken en worden ruim tien competities toegevoegd waaronder de Nederlandse Eerste Divisie. Ook zijn nu leadershipboards per competitie toegevoegd.

In onze preview van Football Meister werd al duidelijk dat nog niet alles in de app vlekkeloos werkte. Inmiddels zijn veel pijnpunten verholpen. Nu kun je je wachtwoord resetten, is het gemakkelijker geworden om mensen uit te nodigen en kun je nu ook vrienden verwijderen. Het profiel van vrienden is nu ook te bekijken, en zo kun je ook vrienden van je vrienden uitnodigen. Inmiddels zijn de badges aanklikbaar geworden en is een uitleg toegevoegd hoe je ze kunt verdienen.

Lees verder na de advertentie.

Het aantal competities is nu ook flink uitgebreid. Naast de Nederlandse Eerste Divisie zijn nu ook de wedstrijden uit de hoofdcompetities van de volgende landen te voorspellen: België, Portugal, Turkije, Frankrijk, Brazilië, Rusland, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Er is nu ook een Favourite Friends mogelijkheid waarmee je je scores met je een beperkt aantal mensen uit je vriendenlijst kunt verwijderen.

Misschien wel de belangrijkste toevoeging is dat er niet langer één leaderboard is gebasered op alle punten in de verschillende competities, maar dat je ook per competitie een ranglijst hebt. Zo kun je nu zien of je in de Eredivisie het beste scoort of dat je toch beter in de Bundesliga of de Primera división uit de voeten kunt. Vooralsnog werden alle punten bij elkaar opgeteld, waardoor gebruikers die uitslagen voorspelden in meerdere competities een veel grote kans hadden om bovenaan te eindigen. Nu kun je in alleen die divisies spelen die je wilt, en toch als eerste eindigen.

Football Meister is gratis te downloaden in de Android Market. Later zal een betaalde versie volgen. Om de app te gebruiken heb je minimaal Android 2.1 nodig. Daarnaast is er ook een versie voor de iPhone, zodat je ook met je vrienden uitslagen kunt voorspelen die geen Android-toestel hebben.

Downloaden via Android Market: Football Meister (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu