Foto’s nieuwe LG Prada telefoon gelekt

Foto's nieuwe LG Prada telefoon gelektTwee foto’s van een nieuwe LG Prada telefoon zijn gelekt. Op de foto’s, die door Phone Arena naar buiten zijn gebracht, is een dunne LG-telefoon te zien met het Prada-logo en de LG Android-interface. Het toestel zou dunner dan 9 mm zijn, voorzien van een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 1.3 megapixel camera aan de voorkant, uitgerust zijn met een 4.3 inch scherm en HSDPA tot 21 Mbps ondersteunen. Vermoedelijk gaat het om de LG Prada P940, beter bekend als de LG Prada K2, het toestel dat eerder al op de gelekte LG-roadmap voor 2011 is gespot.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het scherm van de LG Prada K2 is 4.3 inches en is een zogenaamd Nova-display. LG gebruikt deze merknaam voor LCD-schermen die goed zichtbaar zijn in direct zonlicht. De resolutie zou 800×480. Aan het design te zien lijkt het logisch dat de telefoon zal draaien op Android 2.3 Gingerbread. Onder het scherm is een rij van vier knoppen geplaatst vergelijkbaar met de andere andere Android-telefoons van LG.

De LG Prada K2 komt waarschijnlijk nog voor het einde van het jaar op de markt en is voor LG hopelijk net zo invloedrijk als de eerst Prada-telefoon. De originele LG Prada heeft veel invloed gehad in hoe smartphones er tegenwoordig uitzien. Zo is onder meer de iPhone gebaseerd op het ontwerp van de touchscreentelefoon. Volgens de tipgever van Phone Arena is het zeer waarschijnlijk dat het design van de telefoon nog zal wijzigen.

LG Prada telefoon (1)

LG Prada telefoon (2)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.