Foto’s Samsung Galaxy Apollo
Redactie

Op hetzelfde event waar we de Samsung Galaxy S al even in onze handen hebben gehad, hadden we ook nog even de tijd om foto’s van de Samsung Galaxy Apollo te maken. Veel is er over het toestel nog niet bekend, behalve dat het ook op Android 2.1 draait en geen S-AMOLED scherm lijkt te hebben. Verder zal het toestel ongeveer half juli op de markt worden gebracht.

Helaas zijn er op dit moment niet veel meer specificaties duidelijk, behalve dat het bij het beeldscherm om een andere technologie gaat dan de door Samsung veel gebruikte AMOLED-technologie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Aangezien het beeldscherm tijdens het nemen van de foto’s aan stond, maar in de zon vrijwel niet af te lezen is. Dit duidt erop dat het om een TFT-scherm gaat, maar of dit werkelijk zo is zal duidelijk worden als Samsung zelf wat meer bekend maakt. Het toestel mikt op het midden-segment van de markt, waardoor het toestel lagere specificaties zal hebben dan de Samsung Galaxy S. Hieronder de (snel) genomen foto’s:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.