De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Foto’s van Android-tablet HTC Puccini gelekt

Redactie
24 augustus 2011, 17:30
1 min leestijd
Foto’s van Android-tablet HTC Puccini gelekt
Foto's van Android-tablet HTC Puccini gelekt

Engadget heeft foto’s van de nog uit te komen HTC Puccini online gezet. De eerste 10.1 inch tablet van HTC draait op Honeycomb en is voorzien van de HTC Sense softwarelaag. Engadget weet ook te melden dat de Puccini ook met LTE, snel mobiel 4G-internet, verbinding kan maken en zal worden uitgebracht in samenwerking met de Amerikaanse provider AT&T. De tablet zal een 1.5 GHz dual-core processor krijgen, 1 GB aan werkgeheugen en 16 GB intern geheugen.

Eerder lekte al foto’s van de nieuwe HTC Sense interface op de HTC Puccini. Hierop is te zien dat HTC de standaardversie van Honeycomb flink heeft aangepast en eigen apps heeft toegevoegd. Uit de nieuwe foto’s wordt ook duidelijk dat de Puccini een 8 megapixel krijgt aan de achterkant. Ook was al bekend dat de tablet ook stylus-ondersteuning zal krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de nieuwe HTC-tablet eind volgende maand aangekondigd. In oktober moet deze dan op de markt komen. De HTC Puccini zal in eerste instantie alleen in de Verenigde Staten te koop zijn. Of en wanneer de tablet ook naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

Bron: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu