‘Foto’s van de HTC One M9 gelekt’

Wouter Nijsen
20 januari 2015, 13:57
1 min leestijd
‘Foto’s van de HTC One M9 gelekt’

Er zijn HTC One M9 foto’s  gelekt die ons meer vertellen over het uiterlijk  van het aankomende vlaggenschip. De M9  lijkt over eenzelfde design als de One M8 te beschikken.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M9  foto’s

NoWhereElse, een website die vaker foto`s van onaangekondigde smartphones uitlekt, claimt over beelden te beschikken die een prototype van de One M9 tonen. Wanneer we een blik werpen op de foto`s, valt vooral de grote camera aan de achterzijde op, die wordt bijgestaan door een dual-ledflitser.

HTC One M9 foto's

Verder lijkt het erop dat de One M9 van een design wordt voorzien dat sterk doet denken aan  de One M8. Deze kenmerkt zich door de stevige, metalen behuizing en krachtige BoomSound-speakers aan de boven- en onderkant van het toestel.

Wat we weten over de HTC One M9

HTC One M9 foto's

Veel is er nog niet bekend over de One M9, al wordt er de laatste weken druk gespeculeerd over het toestel. Zo is er al enige informatie over de specificaties van de M9 uitgelekt. Het toestel wordt waarschijnlijk voorzien van een Snapdragon 810-processor  en  3GB aan werkgeheugen. Het scherm van de M9 zou 5 inch groot zijn en een resolutie van 1920 bij 1080 pixels hebben.

Ook zou het toestel beschikken over een 20 megapixel-camera aan de achterkant en een ultrapixel-camera aan de voorkant. We weten echter nog niet over hoeveel opslagruimte de smartphone beschikt en wat de accucapaciteit zal zijn. Wel is de kans groot dat de One M9 uit de doos op  Android 5.0 Lollipop draait.

De One M9 wordt hoogstwaarschijnlijk  op 1 maart onthuld, tijdens de officiële HTC-presentatie tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. We verwachten dat het toestel, net als de One M8, een adviesprijs van 699 euro krijgt.

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu