Foto’s van de Motorola Olympus gelekt?

olympusOlympus, de nieuwe toptelefoon van Motorola met een NVIDIA`s Tegra 2-chip, is gesignaleerd op diverse fora op internet. De foto’s laten een nieuw toestel zien, die erg lijkt op de vorige maand aangekondigde Defy. Er zijn bij nader onderzoek toch kleine verschillen te ontdekken, zoals de camera aan de voorzijde van het toestel, het speakertje boven het Motorola-logo en de volumeknop aan de rechterzijde van het toestel. Is dit een nieuwe versie van de Defy of werkelijk de nieuwe Olympus? Een ding is zeker, het is een Motorola!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De camera op de voorkant kan waarschijnlijk gebruikt worden om te videobellen. Naar verwachting is videobellen ingebouwd in de volgende versie van Android: Gingerbread (2.3).

De Motorola Olympus is uitgerust met Bluetooth 2.1 en 802,11 a/b/g/n WiFi. Op zich geen opvallende eigenschappen, maar meer is er momenteel niet bekend over de Motorola Olympus.

Het is overigens nog de vraag of de Olympus uitkomt in Europa. Veel telefoons van Motorola blijven steken in de Verenigde Staten. Slechts enkele toestellen bereiken het vasteland van Europa, zoals de Motorola Milestone en de Motorola DEXT.

Bron: Engadget

Dit artikel is geschreven door Daniel Copsy.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.