Foto’s van krachtige LG-telefoon lekken uit

lg-star-1In 2011 komt LG met een krachtige Android-telefoon. De telefoon heeft een acht megapixelcamera, een multikernprocessor en de mogelijkheid om 1080p HD-video’s op te nemen. De eerste foto’s van deze krachtpatser zijn vandaag te zien op Engadget. De koosnaam van de telefoon is ‘Star’, maar het is nog onzeker of dit ook de uiteindelijke productnaam wordt van deze telefoon. De behuizing van het toestel ziet er plastic en goedkoop uit. Wat vind jij ervan?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


LG heeft overigens meer voor ons in petto in 2011. Zo komt de LG Optimus Pad eraan, een tabletcomputer die draait op Honeycomb (Android 3.0) en een scherm heeft van 8,9 inch. Kan deze tablet het tegen die tijd opnemen tegen andere tabletcomputers, zoals de Galaxy Tab (2) en de MOTOPAD van Motorola?

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.