De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Foto’s Oppo R7 met vrijwel randloos scherm duiken op

Redactie
13 april 2015, 7:55
1 min leestijd
Foto’s Oppo R7 met vrijwel randloos scherm duiken op

De Chinese fabrikant Oppo werkt aan een nieuwe smartphone die aan de zijkanten beschikt over een vrijwel randloos scherm. Bovendien is het toestel met 4,85 millimeter net zo dun als zijn voorganger, de Oppo R5.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over de Oppo R7

Eerder werd de Oppo R7 al gecertificeerd in Indonesië en lekten al enkele specs van het dunne toestel uit. Op Twitter zijn nu ook vermeende foto’s van de R7 verschenen, waarbij opvalt dat de bezels aan de linker- en rechterzijde vrijwel onzichtbaar zijn.

Vorige maand werd bekend dat Oppo een patent heeft aangevraagd op een scherm met vrijwel geen randen. De randloze schermtechnologie wordt bewerkstelligd door een extra laag over het reguliere scherm dat licht in bepaalde richtingen kan projecteren. Of het scherm van de Oppo R7 ook zo werkt, is niet duidelijk. Ook is onbekend of en wanneer Oppo het toestel uitbrengt.

De Sharp AQUOS Crystal is momenteel de smartphone met de dunste bezels. Bijna 80 procent van de voorkant van deze midrange telefoon, die nooit in Europa is verschenen, bestaat uit scherm. Alleen aan de onderkant is de rand wat dikker om ruimte te bieden aan de frontcamera en telefoonspeaker.

Oppo R7 specificaties

Naar verluidt beschikt de Oppo R7 over een 64-bit octacore-processor van MediaTek (MT6795) en een 20,7 megapixel-camera. Hoe groot het scherm is en welke resolutie dit heeft, is niet bekend. De Oppo R5 beschikt over een  5,2 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels.

Het laatste nieuws over Oppo

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu