Freerunner van Koolu draait op Cupcake

freerunnerEngadget Mobile kreeg de Freerunner van Koolu in handen en maakte een serie foto’s van het Android-apparaat. Tot grote verrassing kwamen ze erachter dat de Freerunner niet gewoon op Android draait, maar op Cupcake! Cupcake is de belangrijke nieuwe update voor Android (te beschouwen als Android 1.1) die onder andere ondersteuning biedt voor schermtoetsenbordjes.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bij nader inzien niet zo gek dat er sprake is van Cupcake, want de Freerunner heeft geen fysiek toetsenbordje en is daardoor van een schermtoetsenbordje aanhankelijk om überhaupt tekst te laten invoeren. De Freerunner heeft bovendien geen 3G-dataverbinding. Verdere specificaties: een 400 of 500 MHz Samsung-processor, 128 MB SDRAM, een 2,84 inch schermpje met een resolutie van 640 x 480 pixels, GPS, Bluetooth en Wi-Fi. Toch zal dit geen toestel voor de massa worden, al was het alleen maar omdat het merk Koolu weinig tot de verbeelding spreekt.

Meer info en foto’s: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.