Placeholder
Redactie

motorola defyMotorola en T-Mobile laten weten dat de Froyo-update voor de Defy beschikbaar is. Op dit moment draait de solide telefoon op Android 2.1 (Eclair). Om te checken of de update voor jouw telefoon beschikbaar is, ga je naar ‘Instellingen’, ‘Over de telefoon’ en ‘Systeemupdates’. De update vindt gefaseerd plaats, dus het kan zijn dat wij Nederlanders en Belgen nog even moeten wachten. De Froyo-update voor de Defy heeft een grootte van 112 MB, dus zorg dat je de update via wifi binnenhaalt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Motorola Defy is een stevige telefoon, die tegen een spatje water of een stofwolk kan. De telefoon is sinds een half jaar in Europa verkrijgbaar.

De Defy heeft een 3,7“³ WVGA-touchscreen met een resolutie van 854 bij 480 pixels. In de behuizing zit een OMAP 3610 chip met een kloksnelheid van 800 MHz. De Motorola Defy maakt gebruik van een Swype-toetsenbord, heeft 512 MB RAM en 2 GB ROM.

Lees de review over de Motorola Defy!

Via: Android Central

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.