Froyo is binnen voor HTC Desire’s van T-Mobile

Redactie
18 september 2010, 14:01
1 min leestijd
Froyo is binnen voor HTC Desire’s van T-Mobile
onderkant desire

T-Mobile-klanten met een branded HTC Desire werden vanochtend verrast met een Froyo-update. Met Android 2.2 kunnen zij applicaties op de SD-kaart zetten en daarnaast is de Desire sneller geworden. Heb je de update nog niet binnen? Controleer dan even handmatig: ga naar `Instellingen`, naar `Over de telefoon` en klik op `Systeemsoftware-updates`. Vervolgens kun je onderaan op `Nu controleren` drukken om te checken of jij Froyo mag ontvangen. De update vindt OTA (Over The Air) plaats, dus je hoeft jouw telefoon niet met een computer te verbinden.

De upgrade kwam een uur eerder binnen dan verwacht (zo rond 9:00 uur) en verliep bij veel mensen geheel volgens plan. “Ik kwam geen problemen tegen”, meldt Twitter-gebruiker jcrouchley. “Alle instellingen en apps zijn behouden.” De update stroomt in diverse landen binnen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en natuurlijk Nederland en België.

Lees verder na de advertentie.

Naast de nieuwe features die toch al in Android 2.2 zaten krijgen de Desire-bezitters er nog iets extra`s bij: zoals een verbeterde HTC Sense-interface en de mogelijkheid om video-opnames in een resolutie van 720p te maken. Als extraatje krijg je een widget waarmee je applicaties met anderen kunt delen. De widget bevat een link naar de Android Market en was eerder al op de HTC Wildfire te vinden.

De update is ongeveer 90MB groot. Je kunt wachten tot je de melding automatisch binnenkrijgt in je systeembalk, of handmatig checken of er een update klaarstaat. De update wist niet je aanwezig gegevens, maar het is aan te raden om voor de zekerheid alvast een backup te maken. Ook is het verstandig om de 90MB grote update via Wi-Fi binnen te halen, omdat dat een stuk sneller gaat.

Via: Twitter

Categorie: Android OS
Spotlight: T-Mobile
Merk: HTC
Device: HTC Desire

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's