Froyo naar Vodafone-branded Samsung Galaxy S

De upgrade naar Android 2.2 is nu beschikbaar voor gebruikers met een Vodafone-branded Samsung Galaxy S. Galaxy S-bezitters met een unbranded toestel ontvingen begin deze maand Froyo (Android 2.2). Koppel je telefoon dan aan je computer, installeer de nieuwste versie van Samsung Kies en haal Android 2.2 binnen. Nog niets binnen? Probeer het later vandaag nog eens, want de update wordt geleidelijk vrijgegeven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verbeteringen

samsung-galaxyDe nieuwste versie van Android brengt een heleboel verbeteringen en vernieuwingen. De Galaxy S wordt een stuk sneller dankzij de Dalvik JIT-compiler. Verder is het toetsenbord verbeterd, is Flash Player 10.1 ingebakken, zijn snelkoppelingen naar GPS en autorotatie toegevoegd aan de notificatiebalk, kun je een nieuw donker menuthema kiezen (Navy Blue), is er een nieuwe zoekbalk toegevoegd en verschijnt er een nieuwe Gmail-applicatie. Genoeg redenen om Froyo te downloaden!

Froyo-liefde

De Samsung Galaxy S is niet het eerste toestel dat een Froyo-update krijgt. Eerder ontvingen de Nexus One en de HTC Desire een update naar Android 2.2. Binnenkort ontvangen meer toestellen een update naar Android 2.2, zoals de Wildfire, Legend en de Dell Streak.

Vragen?

Heb je vragen over de update? Stel ze hieronder! Wellicht kunnen bezoekers ze beantwoorden, zodat je spoedig de nieuwste versie van Android 2.2 op je telefoon hebt.

samsung-galaxy-s

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.