Froyo-update arriveert voor Vodafone-branded HTC Legend

Redactie
15 november 2010, 12:21
1 min leestijd
Froyo-update arriveert voor Vodafone-branded HTC Legend
legend

Froyo voor de HTC Legend is binnen. Gebruikers met een Vodafone-branded HTC Legend zijn het eerst aan de beurt. Opmerkelijk, want normaal gesproken arriveert een update eerst op unbranded toestellen. De update spreidt zich op dit moment uit over heel Europa. Verschillende Nederlandse gebruikers laten via Twitter en op Tweakers weten de update binnen te hebben. Zelf controleren of je Android 2.2 voor je Vodafone-branded Legend hebt? Ga naar ‘Instellingen’ -> ‘Over de telefoon’ -> ‘Systeemsoftware updates’ -> ‘Nu controleren’. Nog niets binnen? Probeer het later vandaag nog eens, want de OTA-update wordt geleidelijk vrijgegeven.

De komst van de update is goed nieuws voor gebruikers met een unbranded toestel. Het is namelijk een teken dat de OTA-update voor unbranded toestellen spoedig arriveert.

Lees verder na de advertentie.

Froyo brengt enkele vernieuwingen en verbeteringen naar de HTC Legend. De telefoon is vanaf nu in staat om het mobiele netwerk of de Wi-Fi-verbinding met acht computers te delen. Daarnaast is Android 2.2 tot vijf keer sneller dan Android 2.1 dankzij de Dalvik JIT-compiler. Android 2.2 ondersteunt Flash en Microsoft Exchange.

De HTC Legend is met Android 2.1, een aluminium behuizing en een groot OLED-scherm een mooi Android-toestel. De telefoon is dankzij de behuizing van aluminium een echte blikvanger. De HTC Legend is een betaalbaar Android-toestel in de middenklasse en is los te koop voor 350 euro.

Bronnen: Tweakers, Twitter, ElAndroidLibre

Met dank aan Maarten voor de tip!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Legend
HTC Legend

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu