Froyo voor Samsung Galaxy S rolt langzaam uit

Redactie
15 oktober 2010, 13:10
2 min leestijd
Froyo voor Samsung Galaxy S rolt langzaam uit
samsung galaxy s

Heb je een Samsung Galaxy S? Koppel je telefoon dan aan je computer, installeer de nieuwste versie van Samsung Kies en haal Android 2.2 binnen. Samsung meldt in een persbericht dat het is begonnen met de update van de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem van Google. De update vindt gefaseerd plaats, dus niet iedereen ontvangt de Froyo-update per direct. Het kan een paar uur duren voordat iedereen Froyo heeft.

Lees verder na de advertentie.

Verbeteringen

samsung-galaxy

De nieuwste versie van Android brengt een heleboel verbeteringen en vernieuwingen. De Galaxy S wordt een stuk sneller dankzij de Dalvik JIT-compiler. Verder is het toetsenbord verbeterd, is Flash Player 10.1 ingebakken, zijn snelkoppelingen naar GPS en autorotatie toegevoegd aan de notificatiebalk, kun je een nieuw donker menuthema kiezen (Navy Blue), is er een nieuwe zoekbalk toegevoegd en verschijnt er een nieuwe Gmail-applicatie. Genoeg redenen om Froyo te downloaden!

Nog steeds traag?

Is de traagheid van de Galaxy S opgelost? Gedeeltelijk. Samsung gebruikt een eigen bestandssysteem, dat ervoor zorgt dat de telefoon af en toe blijft hangen. De nieuwste versie van Android 2.2 bevat optimalisaties aan dit bestandssysteem, maar het kan voorkomen dat het toestel op bepaalde momenten nog steeds traag is.

Broncode

Vaste bezoekers van Android Planet zullen niet verrast zijn door de update. Gisteren gaf Samsung de broncode vrij van de Samsung Galaxy S, dat te lezen was in de dagelijkse Wake-up Call. Toen voorspelden we al dat de update binnen een paar dagen zou arriveren.

Froyo-liefde

De Samsung Galaxy S is niet het eerste toestel dat een Froyo-update krijgt. Eerder ontvingen de Nexus One en de HTC Desire een update naar Android 2.2. Binnenkort ontvangen meer toestellen een update naar Android 2.2, zoals de Wildfire, Legend en de Dell Streak.

Vragen?

Heb je vragen over de update? Stel ze hieronder! Wellicht kunnen bezoekers ze beantwoorden, zodat je spoedig de nieuwste versie van Android 2.2 op je telefoon hebt.

samsung-galaxy-s
Categorie: Fabrikanten
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's