Placeholder

Fujitsu werkt aan een nieuw Android-toestel met twee schermen. Deze telefoon was tijdens het Mobile World Congress al te zien, alleen draaide de telefoon toen nog op Symbian. Bijzonder aan de telefoon is de positionering van de twee schermen. Zo is het mogelijk om de twee schermen liggend boven elkaar te zien (zoals de Nintendo DS), maar een gebruiker kan het scherm ook haaks op het andere touchscreen zetten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hieronder een video van hoe de telefoon in de praktijk werkt. Vanaf 1:25 wordt een ander apparaat getoond. Dit apparaat gebruikt Fujitsu om Android met twee schermen te testen. Wanneer de testfase achter de rug is, dan wordt deze versie op de dual-screen-telefoon gezet.

Fujitsu is niet de eerste fabrikant die een Android-telefoon met twee schermen maakt. Ook de Kyocera Echo van Sprint heeft twee schermen. De Kyocera Echo draait op Android 2.2 (Froyo), heeft een 1 GHz Snapdragon-processor en een vijf megapixelcamera. En wat te denken van de Samsung W8999?

Via: Unwired View

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.