‘Full-hd-tablet LG G Pad opnieuw bevestigd’

Gijs Ettes
18 augustus 2013, 11:41
1 min leestijd
‘Full-hd-tablet LG G Pad opnieuw bevestigd’
lg g pad

De komst van een full-hd-tablet uit de stallen van LG is wederom bevestigd, dit keer door de Korea Herald. Een Griekse website berichtte eerder ook al over de LG G Pad.

Volgens de Zuid-Koreaanse krant krijgt de G Pad een scherm van 8,3 inch met een resolutie van 1920×1200 pixels. De tablet zou tevens 2GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 800-chip huisvesten. Verdere specificaties noch afbeeldingen van de tablet zijn helaas nog niet uitgelekt.

Lees verder na de advertentie.

100.000 LG G Pads per maand

De eerste prototypes zouden volgende maand al in China geproduceerd worden en LG zet hoog in met zijn G Pad: ze willen maar liefst 100.000 exemplaren per maand verkopen.

Het was al bekend dat LG werkte aan een Android-tablet. Het is daarom waarschijnlijk dat de LG G Pad op de technologiebeurs IFA wordt aangekondigd. Deze vindt begin september plaats in Berlijn.

De naam LG G Pad is best waarschijnlijk voor LG’s nu nog mysterieuze tablet. Zijn meest recente smartphone-vlaggenschip, de LG G2, heeft de Optimus-naam ook laten vallen. Het doorzetten van de merknaam ‘G’ zou daarom een logische stap zijn.

Via: The Next Web

Categorie: Tablets

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's