De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Full-hd-tablet LG G Pad opnieuw bevestigd’

Gijs Ettes
18 augustus 2013, 11:41
1 min leestijd
‘Full-hd-tablet LG G Pad opnieuw bevestigd’
lg g pad

De komst van een full-hd-tablet uit de stallen van LG is wederom bevestigd, dit keer door de Korea Herald. Een Griekse website berichtte eerder ook al over de LG G Pad.

Volgens de Zuid-Koreaanse krant krijgt de G Pad een scherm van 8,3 inch met een resolutie van 1920×1200 pixels. De tablet zou tevens 2GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 800-chip huisvesten. Verdere specificaties noch afbeeldingen van de tablet zijn helaas nog niet uitgelekt.

Lees verder na de advertentie.

100.000 LG G Pads per maand

De eerste prototypes zouden volgende maand al in China geproduceerd worden en LG zet hoog in met zijn G Pad: ze willen maar liefst 100.000 exemplaren per maand verkopen.

Het was al bekend dat LG werkte aan een Android-tablet. Het is daarom waarschijnlijk dat de LG G Pad op de technologiebeurs IFA wordt aangekondigd. Deze vindt begin september plaats in Berlijn.

De naam LG G Pad is best waarschijnlijk voor LG’s nu nog mysterieuze tablet. Zijn meest recente smartphone-vlaggenschip, de LG G2, heeft de Optimus-naam ook laten vallen. Het doorzetten van de merknaam ‘G’ zou daarom een logische stap zijn.

Via: The Next Web

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu