LG G Flex video toont flexibiliteit van smartphone
Gijs Ettes

LG G Flex videoLG’s nieuwe smartphone is onlangs opgedoken in een korte G Flex video waarin goed is te zien hoe flexibel de smartphone is. Plat op de tafel wordt het gebogen toestel meerdere keren ingedrukt, zonder dat het scherm een krimp geeft.

Eind vorige maand werd de G Flex onthuld in Zuid-Korea. Naast het flexibele scherm heeft de smartphone nog een onderscheidende feature. De achterklep is namelijk in staat om krassen binnen een paar minuten te repareren dankzij een dun laagje over de achterzijde.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

G Flex video laat telefoon buigen

Het gebogen scherm van de G Flex meet 6 inch en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Daarnaast is de smartphone voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-quadcore-processor geklokt op 2,26GHz, 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. De accu heeft een flinke capaciteit van 3500 mAh.

Lees meer over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.