G Flex video: LG’s smartphone overleeft maar net de valtest
Gijs Ettes

G Flex videoDe LG G Flex, LG’s stevige smartphone met een gebogen scherm, heeft heel wat unieke funties. Zo zagen we eerder een LG G Flex video, waarin was te zien hoe de achterklep van het toestel zichzelf repareert na een heuse krastest. De achterklep is namelijk voorzien van een speciale coating die beschadigingen na verloop van tijd heelt.

In een nieuwe G Flex video is te zien wat er gebeurt als de smartphone meerdere keren in aanraking komt met het asfalt. Iets dat veel mensen al eens is overkomen en wat in sommige gevallen het einde van een telefoon kan betekenen. Hoe brengt LG’s aankomende toestel het er vanaf in de valtest?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lees meer over de LG G Flex

Meer over deze gebogen smartphone van LG lees je op de G Flex toestelpagina. Hieronder vind je het meest recente nieuws met betrekking tot de telefoon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.