De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

G-Slate duikt op in YouTube-video’s

Redactie
31 januari 2011, 11:57
1 min leestijd
g-slate-video

De G-Slate-tabletcomputer van LG duikt steeds vaker op in YouTube-video’s. Een week geleden was de tablet te zien in een videoclip van de Koreaanse band Seungri en nu toont gebruiker MysteryGuitarMan de geruchtmakende gadget van LG. In de video van MysteryGuitarMan zijn de twee camera’s van de G-Slate duidelijk te zien. Daarnaast pronkt de tekst ‘with Google’ op de achterkant van de G-Slate.

Lees verder na de advertentie.

De LG G-Slate verschijnt in de VS via operator T-Mobile en is voorzien van Android 3.0 (Honeycomb) en 4G-snelheden. De tablet heeft een 8,9 inch touchscreen met een resolutie van 1280 bij 768 pixels. Daarnaast heeft de tablet een accu met een capaciteit van 6400 mAh en een Tegra 2-processor aan boord.

De T-Mobile LG G-Slate zal als een van de eerste 4G-tablets profiteren van de optimalisaties die in Honeycomb zijn doorgevoerd op het gebied van tablets. Grotere schermen, andere vormfactoren en gebruiksmogelijkheden maakten dat noodzakelijk. Zo zal er Google Maps 5.0 met 3D-interactie op mogelijk zijn. Er is niet bekend of de LG G-Slate ook naar Europa komt.

Via: Android Community

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu