Placeholder

Er gaan geruchten rond dat Google in gesprek is met Spotify, de dienst waarmee het mogelijk is om onbeperkt naar muziek te luisteren voor een vast bedrag per maand. Mogelijk gaan de twee bedrijven samenwerken. In mei 2010 kocht Google Simplify Media, een bedrijf dat gebruikers in staat stelt om muziek en foto’s te streamen van hun desktopcomputer naar hun mobiele telefoon.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Als Google een deal weet te sluiten met Spotify, dan lijkt het logisch dat Google iets gaat ontwikkelen dat Spotify combineert met Simplify Media. Daarnaast hoeft Google niet alle deals te sluiten met platenmaatschappijen, want dat heeft Spotify al gedaan.

Google en Spotify hebben nog niets gezegd over een samenwerking. Kortom: voorlopig moeten we ervan uitgaan dat er niets gaat gebeuren. Maar we zijn er in ieder geval op voorbereid!

Bron: Android Police

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.