De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Gaat Google’s eigen sociale netwerk +1 heten?

Redactie
6 december 2010, 13:48
1 min leestijd
Gaat Google’s eigen sociale netwerk +1 heten?
loop

Er gaan geruchten rond dat Google’s eigen sociale netwerk +1 gaat heten. Op dit moment is Google waarschijnlijk bezig met het testen van een applicatie voor +1, die ‘Loop’ heet. Dit meldt TechCrunch. Deze applicatie verschijnt mogelijk tegelijkertijd met de gelijknamige webdienst, waarbij je mensen kunt toevoegen aan een ‘loop’. De applicatie is al gesignaleerd op een iPhone van een Google-medewerker, maar waarschijnlijk komt er ook een Android-versie.

De applicatie ‘Loop’ lijkt erg veel op Facebook. TechCrunch meldt dat loops heel erg belangrijk zijn binnen het sociale netwerk van Google. In Engelse landen zijn ‘in the loop’ en ‘out the loop’ bekende uitdrukkingen. Waarschijnlijk kunnen gebruikers ervoor kiezen om zelf een loop te starten, zowel persoonlijk als zakelijk (bijv. voor een sportvereniging of website). Andere mensen kunnen een loop volgen, zodat zij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

Lees verder na de advertentie.

Op het eerste gezicht lijken de verschillen met andere sociale netwerken klein. Toch zijn er wel verschillen. Zo is +1 van Google geen website, maar een browser-extensie. Overigens bevat +1 wel een like-functie, die ook in Facebook zit.

Wacht jij met smart op Loop en +1, of denk je dat dit nieuwe sociale netwerk niet van de grond komt, zoals Google Buzz. Laat het hieronder weten!

Via: iPhoneclub

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu